DSCF441

VIU L'EXPERIÈNCIA MANYANET per al CURS 2024-2025

DATES DE PREINSCRIPCIÓ

Educació infantil i Primària del 6 al 20 de març.

Educació Secundària Obligatòria del 8 al 20 de març.

Batxillerat, la matrícula ja és oberta.

VOLS CONÈIXER EL NOSTRE CENTRE? 

T’AGRADARIA PARLAR AMB ELS RESPONSABLES DE LA NOSTRA ESCOLA?

 

Des del centre volem oferir dues opcions ben diferenciades per poder conèixer-nos i resoldre dubtes a totes les famílies que estiguin interessades.


Podreu realitzar una entrevista personalitzada amb la direcció del centre o amb el coordinador del Batxillerat.


Podreu viure l’experiència Manyanet pels dies establerts en el calendari. En aquest cas els docents del centre us presentaran el Projecte Educatiu, us acompanyaran a fer una visita a les instal·lacions del centre i us faran partícips de l’experiència Manyanet.


Podeu fer la reserva de les diferents opcions en els enllaços següents.

EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

EXPERIÈNCIA MANYANET

El col·legi Pare Manyanet ofereix una nova experiència per tal de conèixer les etapes d'educació infantil, primària i secundària. En aquesta visita podràs gaudir de l'acompanyament de docents del centre que et podran resoldre tots els dubtes i podràs veure les instal·lacions. A més gaudiràs d'una experiència immersiva que esperem que la gaudeixis.

INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

VISITES PERSONALITZADES

En aquestes visites individuals podràs parlar amb el director de l'escola, resoldre dubtes i conèixer tots els detalls del nostre centre.

CONEIX EL BAT DEL MANYANET

ENTREVISTES BATXILLERAT

En aquestes visites individuals podràs parlar amb el coordinador del Batxillerat del nostre centre, resoldre dubtes i conèixer tots els detalls d'aquesta etapa.