DSCF441

VIU L'EXPERIÈNCIA MANYANET per al CURS 2024-2025

DATES DE PREINSCRIPCIÓ

Educació infantil i Primària del 6 al 20 de març.

Educació Secundària Obligatòria del 8 al 20 de març.

Batxillerat, la matrícula ja és oberta.

VOLS CONÈIXER EL NOSTRE CENTRE? 

T’AGRADARIA PARLAR AMB ELS RESPONSABLES DE LA NOSTRA ESCOLA?

 

Des del centre volem oferir-te la possibilitat de poder conèixer-nos i resoldre dubtes a totes les famílies que estiguin interessades a cursar el BAT al nostre centre.

 

Podreu realitzar una entrevista personalitzada amb el coordinador del Batxillerat, que us acompanyarà a veure les instal·lacions del centre i us resoldrà tots els vostres dubtes.

 

Per fer la reserva del dia que us vagi més bé podeu omplir el següent formulari.

 

EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

EXPERIÈNCIA MANYANET

El col·legi Pare Manyanet ofereix una nova experiència per tal de conèixer les etapes d'educació infantil, primària i secundària. En aquesta visita podràs gaudir de l'acompanyament de docents del centre que et podran resoldre tots els dubtes i podràs veure les instal·lacions. A més gaudiràs d'una experiència immersiva que esperem que la gaudeixis.

INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

VISITES PERSONALITZADES

En aquestes visites individuals podràs parlar amb el director de l'escola, resoldre dubtes i conèixer tots els detalls del nostre centre. Truca'ns al 977 330 832 i concertarem una entrevista.

CONEIX EL BAT DEL MANYANET

ENTREVISTES BATXILLERAT

En aquestes visites individuals podràs parlar amb el coordinador del Batxillerat del nostre centre, resoldre dubtes i conèixer tots els detalls d'aquesta etapa.