DSCF829

Treball de síntesi de 3r d’ESO

Aquest any els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Pare Manyanet de Reus vam anar a fer el treball de síntesi a la Molina, Girona, del 22 al 24 de maig. Els alumnes anaven acompanyats de cinc professors. Tots ells es van allotjar en dues cases. La meitat a la casa dels Isards i l’altre grup a la casa de la Supermolina.

Llegir més »

Colònies de Cicle Inicial i Mitjà

La setmana passada, els alumnes de cicle inicial i els de cicle mitjà, han gaudit de les colònies del curs. Els primers van passar tres dies a Prades i mentre la resta, va fer la seva estada a Poblet. Aquí teniu un petit escrit on podreu conèixer les activitats que van realitzar i, entendre per què s’ho van passar d’allò més bé.

Llegir més »

Les colònies d’I-3

Ei el dijous 9 de maig i el divendres 10 de maig els alumnes d’I-3 va anar de colònies a la Manreana a Juneda i ens ho vam passar pipa.
Només arribar per a esmorzar vam menjar un plàtan per agafar molta energia i força perquè la feina que ens esperava era molt emocionant.

Llegir més »

Treball de síntesi de 2n d’ESO

El treball de síntesi d’aquest any de 2n d’ESO ha tingut lloc a la Garrotxa, la zona volcànica de la província de Girona on, del 8 al 10 de maig, els alumnes hem pogut visitar i admirar els volcans inactius i hem après dades, curiositats i fets que no sabíem sobre aquests volcans.

Llegir més »

Els de BAT a Madrid

Els alumnes de 1r de BAT han anat de viatge de fi de curs a Madrid, els passats dies 8, 9 i 10 de maig. El primer dia va tocar llevar-se d’hora perquè el tren sortia a les 6:20. Després de dir els adeus pertinents, els alumnes van entrar a l’estació del Camp de Tarragona amb la tutora Mariló i la professora Ester.

Llegir més »