DSCF829

«Sempre ens quedarà París»

Ja fa uns dies que ja he arribat a casa i encara no assimilo el fet d’haver anat a París i viure tot el que he viscut, amb tots els companys/es de 4t d’ESO. Sense cap mena de dubte, ha sigut, i serà, un viatge inoblidable amb innumerables anècdotes i experiències, que perduraran en les nostres ments i que algun seran compartides i recordades.

Llegir més »

Copa cangur, a la final!

El divendres dia 3 de maig del 2024, un grup d’estudiants de l’ESO va anar a participar en la semifinal i la final de la Copa Cangur a Barcelona. Junt amb ells els van acompanyar gairebé tots els seus companys de la primera fase, tant els cadets com els júniors, per donar suport i ànims i també tres professors que els van ajudar a arribar fins allà.

Llegir més »

XXVIII Jocs Florals

El divendres passat dia 23 d’abril l’escola va celebrar el concurs dels Jocs Florals, un certamen literari d’una llarga tradició al nostre centre i que a les vuit de la nit va reunir alumnes, pares i mestres al teatre de l’escola per escoltar poemes i narracions dels participants.

Llegir més »

Erasmus 3r d’ESO a Holanda

Els alumnes de 3r d’ESO vam fer un intercanvi amb una altra escola d’Holanda, en concret, de Hofddorp. Havíem contactat amb ells amb anterioritat i ja havíem fet una part de l’intercanvi al gener, quan ells van venir a Reus, a la nostra escola.

Llegir més »

L’Art per un forat

Dins de la Setmana Cultural 2024, el passat dilluns 22 d’abril es van obrir les portes al museu d’educació infantil: l’art per un forat.
Durant les dues setmanes prèvies al 22 d’abril, tot l’alumnat d’infantil es va submergir en l’experiència de ser artista

Llegir més »