DSCF829

Enganxa’t a la lectura

Un dels grans reptes de la societat actual és aconseguir l’èxit educatiu de tots els nois i noies, siguin com siguin i vinguin d’on vinguin.

És per aquest motiu que l’escola participa en el Pla educatiu d’entorn, que són actuacions finançades amb Fons europeu.

Llegir més »

Colònies dels nens/es d’I-3

Els nens i nenes d’I-3 els dies 27 i 28 d’abril vam anar de colònies a la Granja- escola “La Manreana”.
Vam arribar a l’escola nerviosos i preparats amb les maletes i motxilles on ens esperava l’autocar per iniciar la nostra aventura.

Llegir més »

Festa de la Primavera a Ed. Infantil

El dijous dia 30 de març, els alumnes de 1r d’ESO van preparar per als nens i nenes d’Educació Infantil una gimcana amb tota mena d’activitats: la bomba, la xarranca, l’aranya, el joc de les cadires, la carrera de sacs, el mikado

Llegir més »

Paleta dels transports a I-4

Els nens i nenes de’I-4 vam començar la paleta dels transports el 22 de febrer amb un protagonista de luxe “el Guitzavitges” que ens enviava missatges cada dia que teniem projecte per fer-nos la guitza, ens enviava un paper en forma d’avió on hi havia un transport que li feia falta una part, si aconseguiem acabar i fer bé l’activitat li podiem dibuixar la part que li feia falta, era una manera de motivar-nos i de que quan vingues el dia del projecte els nens esperessin veure volar un avió per la classe.

Llegir més »

El món submarí a I-5

Els alumnes d’I-5 hem treballat el món submarí. Vam veure vídeos, imatges, contes etc. de diferents peixos que podem trobar al fons marí i vam parlar del lloc on vivien, de quins colors eren…

Un dia ens en vam anar d’excursió a l’aquari de Barcelona!

Llegir més »

El Carnaval a Educació Infantil

El passat divendres 17 de febrer a la tarda, els nens i nenes d’educació infantil vam celebrar el Carnaval d’una manera diferent al pavelló! Cadascú podia triar de totes les disfresses que havíem portat de casa, la que més els agradés. Una vegada disfressats i disfressades venia la millor part, cantar i ballar!

Llegir més »