DSCF829

Crèdit síntesis 2n ESO

Els alumnes de 2n vam tenir el plaer de gaudir d’un “viatge” entretingut i divertit, on vam poder contactar amb la natura i passar temps amb els/les companys/es i professors/es, junt amb els monitors de la casa.

Llegir més »

Crèdit sìntesis 1r ESO

Tots els alumnes de 1r d’ESO vam gaudir del treball de síntesi a Montardit de Baix.
El primer dia vam arribar a l’alberg, l’Orri del Pallars, on ens van acollir amb molta alegria i il·lusió; ens van adjudicar les habitacions, vam desfer les maletes i ens vam preparar per anar a la primera activitat la qual consistia en unes tirolines juntament amb un parc d’atraccions inflables.

Llegir més »

Excursió I-5 Parc de les olors

L’alumnat d’I-5 hem estat treballant els sentit i per seguir experimentant i aprenent sobre els 5 sentits, el dijous 4 de maig vam anar d’excursió al Parc de les olors.
Al parc vam fer tallers molt divertits i interessants.

Llegir més »

I-4 a La Marinada

Aquest mes de Maig, els/les alumnes de I4, Gats, Unicorns i Pingüins, van poder gaudir de dos dies a la Casa de Colònies La Marinada, a Cambrils. Tot i està a prop de l’escola, van ser dos dies d’aprenentatge, autonomia i moments per compartir amb els/les companys/es i els/les mestres.

Llegir més »

Enganxa’t a la lectura

Un dels grans reptes de la societat actual és aconseguir l’èxit educatiu de tots els nois i noies, siguin com siguin i vinguin d’on vinguin.

És per aquest motiu que l’escola participa en el Pla educatiu d’entorn, que són actuacions finançades amb Fons europeu.

Llegir més »

Colònies dels nens/es d’I-3

Els nens i nenes d’I-3 els dies 27 i 28 d’abril vam anar de colònies a la Granja- escola “La Manreana”.
Vam arribar a l’escola nerviosos i preparats amb les maletes i motxilles on ens esperava l’autocar per iniciar la nostra aventura.

Llegir més »