DSCF357

El BAT del Manyanet, el teu BAT

➡️ Vols més informació? 

🗣 T’agradaria parlar amb el responsable de l’etapa? 

👨‍💻 Truca’ns al 977 330 832 o envia’ns un correu electrònic a coordinacio-batx@reus.manyanet.org

Els alumnes del Bat del Manyanet de Reus són alumnes autònoms, competents i amb ganes de recerca. El nostre centre ofereix les modalitats de BAT científic, tecnològic, social i humanístic perquè cada alumne pugui triar la branca que li és més convenient; a part compta amb l’orientació necessària durant el procés d’elecció del camí que més se li adapti. Escollir el Bat del Manyanet té com a objectiu aconseguir l’èxit en les etapes posteriors.

 

L’horari d’aquesta etapa és de 8:15h a 14:45h.

TUTORIA I ORIENTACIÓ AL BAT

La figura del tutor/a agafa un rol molt important ja que ha d’orientar l’alumnat al llarg de tota l’etapa. Establirà un pla d’estudis propi i individual enfocat cap a l’assessorament professional on caldrà veure els aspectes acadèmics i personals a millorar trimestre a trimestre. El gabinet psicopedagògic queda a disposició del nostre alumnat per fer-ne deteccions, seguiments o bé orientació. Durant el curs es duran a terme jornades i xerrades professionals de diferents àmbits per tal de poder conèixer millor l’ampli ventall de sortides que existeixen actualment al món educatiu.

UNES INSTAL·LACIONS ÒPTIMES

Gaudeix d’unes instal·lacions noves amb una sèrie de comoditats pensades a garantir el bon funcionament i confort a l’hora d’estudiar: aire condicionat i calefacció, llums que es regulen segons la claror que entra a l’aula des de l'exterior, sala polivalent, l’aula multimodal i l'auditori.

LES NOSTRES METODOLOGIES

Cada alumne consta d’un pla de futur individualitzat amb uns objectius que cal que anem revisant i que anirem comprovant segons els seus assoliments. Caldrà que l’alumne sigui autònom per a poder treballar de manera conscient i organitzada més enllà de les 6 hores lectives i en funció de com porta cada matèria. Les classes es duen a terme en grups el més reduïts possible per tal d’assegurar l’aprenentatge i la individualització. Es treballa a base de projectes, activitats individuals, col·lectives sempre afavorint la reflexió, la recerca i l’argumentació de tot allò treballat.

HORARI I SERVEIS

Les classes seran en horari intensiu de matí, de les 8:15h a les 14:45h. A les tardes, un grup de tutors de TDR faran les tutories en hores i dies acordats. De 14:45h a 17h els alumnes poden fer ús de les aules de Batxillerat per estudiar, fer deures, treballs o qualsevol activitat acadèmica.

TREBALL DE RECERCA

A Batxillerat ja s’ha començat a preparar el treball de recerca. Després que els nostres alumnes hagin rebut algunes sessions introductòries a l’hora de tutoria i hagin presentat els temes sobre els quals volen investigar, se’ls ha assignat un tutor i avui han comptat amb les aportacions ben profitoses per part d’exalumnes del centre que acaben de defensar els seus propis treballs. 

 

 

Una bona planificació és essencial per obtenir-hi un bon resultat sense interferir en les obligacions de l’etapa.

QUÈ PENSEN ELS ALUMNES?