DSCF357

Impliquem l’alumnat des de ben petit.

Partim d’uns principis pedagògics que situen l’alumnat en el centre del seu desenvolupament i aprenentatge. L’infant com a protagonista actiu i el col·lectiu de mestres com a guies i dotadors d’oportunitats que li permetran desenvolupar-se com a individu i membre d’un entorn social.

 

L’horari d’aquesta etapa és de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 17.00.

Potenciem el JOC

El joc és la base de l'aprenentatge en el nostre centre, l'alumnat aprèn jugant i descobrint. Fomentem el joc lliure i simbòlic i també oferim activitats programades i seqüenciades per dirigir el joc, com per exemple, els racons d'aprenentatge.

Estimulació Primerenca

Des de ben petits afavorim l’intel·lecte proporcionant estímuls constants que reforçaran la xarxa de connexions neuronals dels alumnes. Tenim diferents programes per fer-ho: motor (PDB), neuronal (BITS) i musical (audicions).

Metodologies innovadores

Els i les mestres treballen a partir de la teoria de les intel·ligències múltiples on donem totes les opcions i vies a l'alumnat per tal d'adquirir qualsevol contingut. Utilitzem dos projectes molt engrescadors: EntusiasMAT i Ludilletres.

Horari habitual

L'horari habitual del centre és de 9 a 13.00 i de 15.00 a 17.00. Els alumnes d'I-3 que es queden al menjador gaudeixen d'una estona de descans al migdia. A partir d'I-4 es pot començar a gaudir d'una sèrie d'activitats extraescolars.

ESTIMULACIÓ PRIMERENCA

El treball d’estimulació primerenca durant aquesta etapa proporciona estímuls constants, mitjançant jocs i exercicis que reforcen la xarxa de connexions neuronals de l’alumne, que afavorirà molt al seu aprenentatge.

 

L’estimulació primerenca que duem a terme en el nostre centre i en concret a l’etapa d’Educació Infantil es basa en diferents programes.

ELS NOSTRES PROJECTES

En aquesta etapa treballem amb projectes basats en les intel·ligències múltiples de R. Howard.

A més a més estem immersos en diferents projectes metodològics que afavoreix l’òptim desenvolupament de l’alumne.

 

LUDILLETRES

La lectoescriptura és més amena, divertida i engrescadora per l'alumnat amb aquest projecte que ens acompanya durant tota l'etapa d'infantil i primària.

ENTUSIASMAT

Endisem l'alumnat en el món de les matemàtiques d'una manera lúdica i engrescadora. A partir del joc van adquirint els coneixements matemàtics bàsics.

ESPAI ARTÍSTIC

Un espai on l'alumnat experimenta en diferents àmbits. Els mestres creen propostes atractives per tal d'afavorir la creativitat, l'expressió i la reflexió.