DSCF897

L’escola Pare Manyanet pertany a la Congregació de Fills de la Sagrada Família, fundada per sant Josep Manyanet l’any 1864. Promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món.

 El nostre Col·legi és de tres línies, concertades amb la Generalitat de Catalunya en totes les seves etapes educatives menys el Batxillerat.

OFERTA EDUCATIVA

 

Al Pare Manyanet de Reus podeu gaudir des dels tres anys fins a la majoria d’edat. A la nostra escola podeu cursar Educació Infantil, Primària, Secundària i també del nostre nou Batxillerat.

PROJECTES INNOVADORS

 

Utilitzem metodologies d’aprenentatge centrades en l’alumne/a . Els mestres desenvolupen la seva tasca, cercant que cada un dels alumnes desenvolupi al màxim les seves capacitats.

IDIOMES

 
La llengua estrangera és molt important en la societat actual, per això en el nostre centre podràs trobar classes extraescolars de molts idiomes.

SERVEIS EXTRAESCOLARS

 

L’escola ofereix una gran diversitat de serveis que faciliten la gestió familiar. Casals d’estiu, menjadors, acollida matinal, biblioteca escolar…

ORGANIGRAMA

Informació de l'equip directiu de centre, tutors i equips tècnics. Estructura d'equips docents.

HISTÒRIA

Descobreix i investiga sobre el nostre centre i la seva evolució.

AGENDA ESCOLAR

Accedeix al Calendari del nostre centre i tingues sempre els actes a la teva butxaca.

MENÚ MENJADOR

Accedeix al menú del menjador del nostre centre, preparats per Manyanet Serveis amb Ametller Origen.