DSCF177

L’escola Pare Manyanet de Reus ofereix una gran varietat de serveis a l’abast de tot l’alumnat de l’escola. 

Acollida

Servei d'acollida matinal entre les 7.30 i les 9.00 del matí.

Menjador

Espais oberts i cuina pròpia amb aliments ecològics i de proximitat.

Gabinet Psicopedagògic

Contribuim al desenvolupament integral del nen.

Espai Estudi

A partir de les 17.00 espai habilitat per als alumnes de l'escola.

Activitats d'estiu

Durant els mesos de juny, juliol i setembre oferim diverses activitats.

MATINS DE 7:30 A 9:00

ACOLLIDA

És un servei que l’escola ofereix a les famílies perquè els/les discents puguin estar-hi a l’escola abans de començar les classes al matí. L’horari és de 7:30 a 9:00 o de 8:15 a 9:00. També, hi ha la possibilitat de quedar-se esporàdicament al servei d’acollida, tot informant prèviament a la secretaria del centre.

SERVEI AMB CUINA PRÒPIA

MENJADOR

L'escola disposa d'instal·lacions de menjador i cuina pròpia, en la quals diàriament es preparen els menús, de qui fa ús d'aquest servei, amb productes frescos i de primera qualitat. La nostra proposta alimentària segueix els paràmetres aconsellats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a més de ser una oferta atractiva i enfocada a l'alumnat.

TARDES DE 17:15 A 18:45

ESPAI ESTUDI

Des de 3r de Primària es pot fer ús del servei d'aula d'estudi que està supervisada per personal del centre. Aquest espai també s'ofereix a l'hora del menjador de 14:00 a 14:45 per tots els/les alumnes que es queden a dinar.

JUNY, JULIOL I SETEMBRE

ACTIVITATS D'ESTIU

Són moltes les activitats d'estiu que l'escola organitza any rere any: casals, campus esportius, campus d'idiomes i colònies musicals.