Colònies de Cicle Inicial i Mitjà

UNES COLÒNIES INOBLIDABLES!

La setmana passada, els alumnes de cicle inicial i els de cicle mitjà, han gaudit de les colònies del curs. Els primers van passar tres dies a Prades i mentre la resta, va fer la seva estada a Poblet. Aquí teniu un petit escrit on podreu conèixer les activitats que van realitzar i, entendre per què s’ho van passar d’allò més bé. 

Els primers a marxar van ser els alumnes de cicle inicial, ja que van fer la seva estada de dilluns a dimecres. 

Es van allotjar a la finca La Capella a Poblet, un entorn privilegiat envoltat de natura i claror. Les colònies estaven ambientades en la prehistòria, una temàtica que prèviament ja havien treballat a classe i que, per tant, els va ajudar a endinsar-se de ple a totes les activitats que havien preparat els monitors, els quals els van rebre tot caracteritzats d’autèntics prehistòrics. 

També van poder gaudir d’una caminada per la natura, on van aprendre sobre la vegetació i ambient que anaven creuant.

Finalment, els mestres van acabar donant els premis a les habitacions amb més bon rotllo i la més endreçada.

En definitiva, van ser tres dies molt bonics per recordar, envoltats de companys i mestres.

D’altra banda, els de cicle inicial han estat tres dies a Prades, a la casa de colònies English Summer situada en un entorn de muntanya i vegetació. 

El fil conductor de les activitats eren l’espai i els planetes. Així que entre tots vam ajudar un extraterrestre a tornar a casa seva duent a terme diferents activitats com ara la carrera galàctica, la creació d’un planeta amb fang, vam atrapar estrelles de nit amb llanternes, vam caminar entre planetes en un rocòdrom galàctic, vam aprendre meravelles de l’univers i moltes activitats més. L’activitat estrella de la nit va ser “Disbauxa a la lluna” una festa amb música i llums sota les estrelles. 

Han estat tres dies fantàstics on s’ho van passar la mar de bé!