Les colònies d’I-3

Arri, arri Sunny!!!

El dijous 9 de maig i el divendres 10 de maig els alumnes d’I-3 va anar de colònies a la Manreana a Juneda i ens ho vam passar pipa.

Només arribar per a esmorzar vam menjar un plàtan per agafar molta energia i força perquè la feina que ens esperava era molt emocionant.

Després de fer un joc de coneixença per la casa i el seu entorn, vam instal·lar-nos a les  habitacions cadascú va triar si dormiria a dalt o baix a la llitera i al costat dels amics, UAU!!!!

El dinar dels dos dies boníssim! Arròs amb tomàquet, llonganissa i poma el primer dia, el segon dia macarrons, pollastre rostit amb patates i iogurt casolà.

Durant el primer dia i el segon vam fer 4 tallers: conèixer els animals de granja, fer pa, pentinar els ponis i muntar-los.

A la tarda… “El que m’agrada per berenar, és pa amb xocolata” i vam continuar amb els tallers a més vam jugar al parc.

El sopar estava deliciós, sopa de l’àvia i truita amb patates, que bo.

Joc de nit amb les llanternes, molt emocionant i desfilada de pijames i cap a la joca.

L’endemà ens va despertar el gall “QUIQUIRIQUIC”, i vam saltar del llit per anar a esmorzar, havíem d’agafar energia per continuar amb els tallers.

Que curt es va fer, quan ens en vam adonar ja érem dalt de l’autobús tornant cap a casa i explicar que bé que ens ho vam passar amb els nostres companys i mestres coneixent animals de granja.

Segur que més d’una i un vam somiar que vivíem a la granja. Bona nit