XXVIII Jocs Florals

`Èxit en la 28ena edició dels Jocs Florals.

El divendres passat dia 23 d’abril l’escola va celebrar el concurs dels Jocs Florals, un certamen literari d’una llarga tradició al nostre centre i que a les vuit de la nit va reunir alumnes, pares i mestres al teatre de l’escola per escoltar poemes i narracions dels participants.

Va ser una nit plena d’emocions amb grans narracions que en molts moments van deixar la pell de punta a més d’un i bonics poemes que van emocionar a molts oients que van poder gaudir d’aquesta experiència. Tot això va ser acompanyat pels nostres presentadors que van acompanyar-nos durant tota la nit fent-la d’aquesta manera més amena i entretinguda al públic.

El que potser va ser més bonic va ser com tanta gent amb un rang d’edats tan diferent va reunir-se amb l’únic objectiu de gaudir d’aquesta tradició que no només reivindica la literatura catalana sinó també la seva cultura.

Finalment, es va fer l’entrega de premis que els professors de literatura de diversos cursos van entregar a tots els alumnes participants en totes les categories. I abans que es buidés el teatre el nostre director va concloure la nostra gran nit amb unes paraules sobre la literatura en català i la importància de celebrar aquesta gran tradició dels Jocs Florals.