Treball de síntesi de 1r d’ESO

El millor treball de síntesi del món!

Els dies 8, 9 i 10 de maig, els més joves de secundària van viatjar al Pallars Jussà, a Montardit de Baix, on van realitzar una sèrie d’activitats d’allò més divertides.

Van anar amb un autocar des de l’escola i, dues hores i mitja més tard, ja es trobaven al seu destí. En arribar, van dinar, van deixar les maletes a les seves habitacions i a la tarda es van dividir en dos grups per fer caiacs i tirolines. Va ser un gran dia, però per si no n’hi hagués prou, a la nit es van endinsar en el món de les estrelles amb unes activitats preparades pels monitors de l’alberg en el qual s’allotjaven. 

L’endemà es van despertar ben descansats i preparats per anar amb Jeep a fer una visita al “Parc nacional d’Aigüestortes”. Van veure alguna que hi havia algun animal i, sorprenentment, muntanyes nevades. En arribar la tarda, aquells qui no havien fet caiac, en van fer, i aquells qui no havien fet l’activitat de les tirolines, la van realitzar. Atents i atentes, perquè, finalment, la gran nit havia arribat, la nit de la discoteca!!! Tothom va ballar, cantar i saltar fins a no poder més.

Tots estaven esgotats el matí següent, però contents i amb moltes ganes de fer l’última activitat del viatge, el ràfting. Barques d’entre set i vuit alumnes, navegaven per un gran riu d’aigua dolça, però, ara bé, se’t congelaven fins i tot els talons! Després, van dinar i, finalment tots amb les seves maletes i ben equipats amb les motxilles van tornar cap a Reus.

 

Un gran viatge amb moltes sorpreses, activitats i convivència. Tot i haver anat només tres dies, allò va ser un no parar!