Sortida de CS a la Molina

A mitjans de gener, l’alumnat de 5è vam poder tornar a gaudir de les tradicionals i mítiques colònies a la Molina, ja que a causa de la pandèmia s’havien deixat de fer. Alumnes, professors i famílies estàvem molt emocionats i engrescats per gaudir d’uns dies de convivència, diversió i aprenentatge.

Durant tota l’estada, el clima ens va ser favorable, vam tenir un paisatge blanc de somni i les pistes en un bon estat per poder esquiar. L’alumnat va xalar i aprofitar al màxim les sessions d’esquí; van pujar al telecadira, van baixar pistes de diferents colors, van aprendre a esquiar i cada dia que passava anaven millorant la seva tècnica.

Hi havia sessions d’esquí al matí i a la tarda, i en acabar l’última sessió de la jornada d’esquí teníem preparades activitats de neu fascinants, plenes de riures i diversió. Algunes d’aquestes activitats van ser: baixar amb trineus, fer un concurs de figures de neu per grups, gaudir d’un trajecte amb moto de neu i menjar xocolata calenta dins una tenda al mig del bosc.

Estem molt contents i en fem una valoració molt positiva. Hem gaudit molt d’uns dies fantàstics a la neu, ens ho hem passat genial i tenim moltes ganes de tornar-hi l’any que ve!