Sortida a Benifallet de l’alumnat de 1r d’ESO

Una excursió intensa i emocionant!

El divendres dia 8 de març, els alumnes de 1r d’ESO vam anar d’excursió a Benifallet. El viatge va ser una mica intens perquè hi havia força tombs a la carretera, però, així i tot, vam arribar la mar de bé. Estàvem molt emocionats i emocionades!

 
En arribar a Benifallet vam esmorzar i vam tenir una estona per descansar i reactivar-nos de nou. Vam partir el grup en dos: un grup va fer tirolines i després la visita a les Coves Meravelles i a mig matí, vam invertir els grups i les activitats. Així tothom va poder-ho fer tot.

El meu grup, primer vam gaudir d’un circuit de tirolines al Parc d’Aventures Beniemocions. Hi havia circuits amb cordes pels arbres, entre arbres, diverses tirolines i alguns/es valents/es van decidir-se tirar per la tirolina més llarga que creuava tot el parc d’aventures, va ser una passada!

Després de les tirolines, vam pujar a visitar les magnífiques coves d’allí, les Coves Meravelles! Estan súper ben conservades i són una passada. Va ser molt interessant saber com es feien aquelles formes, encara que triguen cent anys a créixer 1 cm! Després d’un dia ple de diversió amb els alumnes de 1r d’ESO, vam tornar cap a l’escola.