L’etapa comprèn sis cursos acadèmics, des dels 6 als 12 anys. S’estructura en tres cicles de dos cursos cadascun: Cicle inicial (de 6 a 8 anys), Cicle mitjà (de 8 a 10 anys) i Cicle superior (de 10 a 12 anys).
L’organització i l’enfocament de les àrees d’aquesta etapa tenen un caràcter global i integrador.
L’horari de l’etapa de Primària és de 9.00 a 13.00 h i de 15.00 h a 17.00 h.
La nostra escola opta per l’aprenentatge cooperatiu que afavoreix l’establiment de relacions positives basades en el respecte mutu, la generositat, la solidaritat i l’empatia.
Apliquem metodologies actives per tal de propiciar la interacció entre iguals i l’intercanvi comunicatiu . El fet de compartir el procés d’aprenentatge, contribueix que s’assoleixin millor els continguts d’aprenentatge i el desenvolupament integral de l’alumnat.
Donem molta importància a les intel·ligències múltiples per tal d’arribar a tots els alumnes i obtenir com a resultat un procés d’ensenyament-aprenentatge més personalitzat i individualitzat, tenint en compte, sempre, la diversitat a l’aula. Oferim aprenentatges significatius, és a dir, basats en situacions de la vida real per tal d’afavorir la inserció en la societat.
Treballem projectes de comprensió on l’alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge, aprèn a pensar per ell mateix, a investigar i a aprendre dels seus errors i dels seus encerts. Facilitem aquest treball, organitzant l’equip de mestres en team teaching.
L’Educació emocional és un element rellevant en la nostra tasca del dia a dia. Incentiva la seva motivació, predisposa a actituds més positives, millora les seves relacions i obté millors resultats acadèmics.
En l’àrea de matemàtiques treballem l’EntusiasMAT que és un programa didàctico-pedagògic, en què els alumnes aprenen jugant; cada un al seu ritme i de manera cooperativa.
Com escola multilingüe, donem molta importància a la llengua anglesa i, per aquest motiu, s’utilitza com a llengua vehicular en algunes àrees.
Utilitzem les noves tecnologies (PDI, iPads, ordinadors, fem robòtica) en el treball de les diferents matèries. Adaptem els nostres aprenentatges a l’ús i reflexió d’aquestes eines.