I-5 d’excursió al Parc de les Olors!

PLANTES MEDICINALS I FLORS AROMÀTIQUES!

Ahir, 2 de maig, els Minions, Volcans i Lleons van anar amb autobús fins a Sant Marçal. Allí ens esperava la Brigitte i la seva gran passió les plantes medicinals i les flors aromàtiques. 

Després d’esmorzar tots vam realitzar tres tallers molt interessants. El primer era fer una bosseta d’herbes aromàtiques, en aquest cas d’espígol que ens ajudarà, si la posem sota el coixí, a descansar molt millor. 

El segon taller consistia a fer un recorregut de remeieres, que tal com diu el seu nom busca els remeis que tenen les plantes medicinals. Vam descobrir que amb les fulles de la sàlvia ens podem rentar les dents o que el romaní ens ajuda a activar-nos. 

Finalment, la cirereta del pastís, un recorregut sensorial per diferents paviments, materials i textures que ens van destensar el nostre cos senzillament amb massatges, alguns dolorosos, que ens feien als peus mentre caminàvem per damunt seu. 

Un descans, amb dinar i joc lliure per un petit bosc, per agafar forces per plantar, a última hora un esqueix de romaní que podem cuidar i plantar en alguna altra torreta perquè creixi. 

Una excursió molt bonica, sensorial i descobridora de les grans propietats d’algunes de les plantes aromàtiques que existeixen. 

Ben segur que ara podrem ajudar molt més al Follet Fonoll i els seus companys a posar ordre en el caos sensorial que porten.