DSCF441

PROJECTE LINGÜÍSTIC

Aprenem divertint-nos

Ludilletres és un programa de lectoescriptura creativa l’objectiu del qual és el desenvolupament neurològic dels nens de 3 a 5 anys.

 

El procés d’ensenyament-aprenentatge de la lectoescriptura a Ludilletres es duu a terme posant especial atenció en el desenvolupament de la creativitat i a través d’activitats manipulatives.

 

La lectoescriptura es treballa de manera contextualitzada i s’inscriu dins de l’aprenentatge innat i instintiu de cada nen. És un programa basat en les Intel·ligències Múltiples i en el joc com a mètode d’aprenentatge efectiu, natural i inspirador.

 

A Ludilletres s’aposta per un procés d’aprenentatge mixt sintètico-global; és a dir, es treballa des de la perspectiva sintètico-fonètica i des de la perspectiva global.

 

Un dels pilars fonamentals de Ludilletres és el mètode d’estimulació primerenca, un mètode didàctic que afavoreix l’aprenentatge de forma significativa mitjançant els BITS. Aquest converteix l’aprenentatge de la lectoescriptura en un procés natural, no forçat, viu i apassionant.