Els de BAT a Madrid

“El que passa a Madrid es queda a Madrid”

Els alumnes de 1r de BAT han anat de viatge de fi de curs a Madrid, els passats dies 8, 9 i 10 de maig. El primer dia va tocar llevar-se d’hora perquè el tren sortia a les 6:20. Després de dir els adeus pertinents, els alumnes van entrar a l’estació del Camp de Tarragona amb la tutora Mariló i la professora Ester. En poc temps ja eren a dalt del tren i van fer camí cap a Madrid, alguns van aprofitar el trajecte per dormir, parlar, jugar al mòbil, llegir o jugar a cartes i en 3 hores l’expedició Manyanet va arribar a l’estació d’Atocha de Madrid. A bon ritme, van visitar el congrés dels diputats i, poc després, el museu del Prado. Després de dinar van visitar el Santiago Bernabéu on, aquella mateixa nit, es jugava el partit de semifinals de la Lliga de Campions entre el Madrid i el Bayern. Per aquest motiu molts alumnes es van reunir en un bar per menjar un entrepà de calamars i veure el futbol.

L’endemà els alumnes van estar tot el dia al parc d’atraccions de la Warner. De 12 del matí a les 8 de la nit. El dia va ser espectacular i els més valents van poder muntar-se a diverses atraccions plenes de “loopings” i descensos a velocitats enormes. 

L’últim dia els alumnes van poder gaudir d’una estona de temps lliure on van comprar records de la capital. A les 12:35 h tenien hora al Palacio Real i l’Ester els va fer de guia per les sales que els va ser permès visitar. Després de dinar els esperava el Reina Sofia on els va meravellar la immensitat del Guernica i on els altres quadres d’estil surrealista els van deixar atònits. Després d’aquesta visita cultural, van caminar fins al Parque del Retiro on molts van aprofitar per estirar-se a la gespa i descansar, ja que molts estaven cansats de tant caminar. No van tenir massa temps, perquè a les 20:00 h un tren els esperava en direcció al Camp de Tarragona. L’arribada va ser a les 23:30 h i el trajecte va ser molt divertit, perquè en un mateix vagó hi estava gairebé tota la classe i tothom va participar d’una conversa plena de bromes. 

En arribar, només ens van quedar sentir les paraules de la nostra tutora: “El que passa a Madrid es queda a Madrid”.