Els alumnes d’I-3 van al Parc Samà

Castanyera on ets?

Dimarts 17 d’octubre feia una mica de vent, vam sortir al pati i… Sorpresa vam trobar roba: una faldilla ampla, uns esclops, una camisa no gaire gran, un cistell, una mantaleta, unes ulleres, un mocador pel cap i un davantal. Semblava que fos de la castanyera també hi havia una invitació per anar al parc Samà.

Vam pensar que potser vivia al parc Samà, la castanyera, i que hi podríem anar a portar-li la roba i a veure-la, li cantaríem cançons de la tardor i de la castanyera i potser ens explicaria alguna història.

Així que el dia 19 d’octubre dijous vam sortir amb autobús des de l’escola per anar al parc Samà, vam prendre l’esmorzar i la roba de la castanyera.

 Només arribar vam esmorzar, i en entrar al parc vam anar caminant i recollint objectes de la tardor i cridàvem de tant en tant “CASTANYERA ON ETS?”. 

En sec al mig dels arbres vam veure una caseta de color groc i la porta blava, vam estar trucant i trucant fins que vam veure un sobre que penjava de la porta. Era per nosaltres i ens deia que estava collint castanyes a la muntanya i que ens vindria a veure el dimarts 31 d’octubre a l’escola i ens portaria castanyes.

Així que, per celebrar que ens vindria a visitar, vam cantar la seva cançó, tot seguit vam enfilar el camí de tornada cap a l’escola.