El Carnaval a Educació Infantil

UN CARNAVAL MOLT DIVERTIT!

Durant aquesta setmana de Carnaval a Educació Infantil han passat diverses coses:

    • Dilluns va arribar el Carnestoltes i ens va donar uns papers amb les ordes de cada dia. Aquest any ens havíem de pintar una part de la cara cada dia.
    • També ens va explicar que ens podríem disfressar amb les diferents disfresses i complements que hem portat a l’escola.
    • Ens va explicar que el divendres faríem una gran festa de disfresses tots junts al pavelló de l’escola.
    • I per agafar forces el dia abans, el dijous aniríem a fer un berenar típic de dijous gras: entrepà de truita o botifarra d’ou i coca de llardons o d’ou.

Tota la setmana ha estat molt intensa, ens ho hem passat d’allò més bé pintant-nos i maquillant-nos. A més a més, hem compartit les nostres disfresses i ens hem ajudat a posar-nos-les, però teníem moltes ganes que arribes el divendres 17 de febrer a la tarda.

Aquella tarda vam gaudir de la gran festa de les disfresses al pavelló de l’escola, tal com ens havia dit el senyor Carnestoltes. Tots els nens i nenes d’educació infantil vam celebrar el Carnaval d’una manera diferent! Cadascú podia triar de totes les disfresses que havíem portat de casa, la que més els agradés. Una vegada disfressats i disfressades venia la millor part, cantar i ballar!

Primer vam fer les danses que havíem practicat durant la setmana, i després va arribar la gresca i la xerinola amb música i ball lliure amb tots els companys, amics i amigues, mestres i professors.

Ara toca dir adeu al Carnaval i donar la benvinguda a la senyora Quaresma, que ens portarà calma i bons aliments.