Crèdit síntesis 2n ESO

CONTACTANT AMB LA NATURA

Fa uns dies, els alumnes de 2n vam tenir el plaer de gaudir d’un “viatge” entretingut i divertit, on vam poder contactar amb la natura i passar temps amb els/les companys/es i professors/es, junt amb els monitors de la casa.

El primer dia, quan vam arribar a la casa de colònies de la Garrotxa, després de dinar, ens vam separar en grups; cadascú de nosaltres pertanyia a un grup i segons el número de grup que érem, havíem de fer una activitat o una altra.

Els grups 1,2,3 van fer una activitat que consistia en una ruta d’orientació en la qual vam aprendre a fer servir una brúixola i a seguir les indicacions d’un mapa.

La resta de grups que no van participar aquell dia en la ruta d’orientació, van practicar tir amb arc i, després, van anar al rocòdrom, ens ho vam passar d’allò més bé i en tot moment hi havia monitors molt amables, que els ajudaven.

Per acabar el dia, vam jugar a un joc amb les llanternes a la nit, el qual ens va servir per fer amistats i comunicar-nos amb altres companys i companyes amb els/les quals no havíem parlat mai.

Després, vam anar a les nostres respectives habitacions i vam anar a dormir per estar descansats per l’endemà.

El segon dia vam fer dues rutes, al matí, vam anar a l’interior del volcà Croscat, i ens van explicar les seves fases i tot el que havia patit pels seus recursos. Vam parar a menjar el pícnic, un dinar que ens van portar des de la casa de colònies, estava tot boníssim.

A la tarda vam seguir caminant, en aquest cas, vam endinsar-nos a la Fageda d’en Jordà; vam poder admirar paisatges meravellosos, on se sentia un silenci molt agradable i reconfortant.  Vam aprendre una pila de dades curioses però, a la vegada importants, sobre la Fageda i els seus arbres.

En arribar a la casa de colònies ens vam posar guapos i guapes per gaudir de la discoteca, que en aquest cas va ser molt entretinguda: van posar les cançons que més ens agraden als joves, a més, alguns professors es van animar i van ballar amb nosaltres!

Per acabar, durant el matí del tercer dia, ens vam intercanviar les activitats, els grups que havien fet la ruta d’orientació en arribar feien rocòdrom i tir amb arc i, viceversa. 

Finalment, vam recollir les habitacions i després vam dinar al menjador tots plegats. Després de dinar, vam marxar cap a Reus! 

En conclusió, va ser un treball de síntesi molt “guai”, ja que tothom s’ho va passar molt bé i, encara que les rutes del segon dia eren bastant llargues, eren dinàmiques i les explicacions ens van agradar molt. A més, els temps lliures no els vam desaprofitar ni un minut, ens va agradar molt a tots els companys de 2n d’ESO.

Cal mencionar, que sense la companyia dels monitors no hauria sigut així, ja que reien i s’ho passaven bé amb nosaltres.

Van ser un crèdit de síntesi meravellós per desconnectar de l’escola, esperem que els cursos següents gaudeixin tant com nosaltres aquest any.

 

Iñaki González,

Lucía Martínez.