Crèdit sìntesis 1r ESO

AVENTURA I DIVERSIÓ!

Tots els alumnes de 1r d’ESO vam gaudir del treball de síntesi a Montardit de Baix.

El primer dia vam arribar a l’alberg, l’Orri del Pallars, on ens van acollir amb molta alegria i il·lusió; ens van adjudicar les habitacions, vam desfer les maletes i ens vam preparar per anar a la primera activitat la qual consistia en unes tirolines juntament amb un parc d’atraccions inflables. Els alumnes es van dividir en dos grups i així és com van gaudir de la primera activitat. Allà vam berenar un suc i una pasta.

Un cop acabada l’activitat, tots els alumnes i professors ens vam preparar per sopar.

A la nit vam poder gaudir d’unes activitats molt divertides sobre l’astronomia, on vam poder descobrir noves constel·lacions i la història de les estrelles.

El segon dia ens va tocar matinar i ens van venir a buscar els jeeps per poder visitar el parc nacional d’Aigüestortes, el llac de Sant Maurici. Ens van explicar les normes que cal seguir en un parc nacional i a més a més, vam gaudir de la flora i la fauna de l’entorn, fins i tot vam veure animalets!!

A la tarda vam repetir l’activitat del primer dia, però els grups es van canviar per tal que tots poguessin participar en totes les activitats.

 

A la nit, després de dutxar-nos, posar-nos guapos/es i una vegada vam acabar de sopar…  Els alumnes vam gaudir d’una discoteca on s’ho van passar molt bé cantant i ballant “a tope”.

I, per acabar, l’últim dia vam gaudir de l’activitat del ràfting, en la que els alumnes vam baixar pel riu Noguera Pallaresa amb unes barques tot remant a ritme de corrent! La veritat és que vam riure molt i també vam passar una mica de fred.

Tots estem d’acord en el fet que han sigut un treball de síntesi inoblidable en les quals hem pogut compartir molts moments i experiències amb els nostres amics i amigues; fins i tot hem pogut conèixer més a companys/es que no coneixíem tant! 

Irene Fernández