Copa cangur, a la final!

COPA CANGUR, HEM ARRIBAT A LA FINAL! 

 

El divendres dia 3 de maig del 2024, un grup d’estudiants de l’ESO va anar a participar en la semifinal i la final de la Copa Cangur a Barcelona. Junt amb ells els van acompanyar gairebé tots els seus companys de la primera fase, tant els cadets com els júniors, per donar suport i ànims i també tres professors que els van ajudar a arribar fins allà.

Tots ells van arribar a la Garriga pel migdia, on es farien tant la semifinal com la final d’aquest concurs. Els nostres participants van concursar a la semifinal B, no van tenir gaires dificultats per passar-la i van quedar entre els primers nou equips, cosa que era necessària per arribar a la final.

En saber els resultats de la semifinal van passar a la final, aquest cop se’ls va fer més difícil, però no es van rendir, van aconseguir quedar onzens d’entre divuit equips participants. Junt amb el diploma que va ser entregat a l’escola, l’equip de júniors va rebre un joc de taula/cartes per cap.

Gràcies als ànims dels companys des de les grades i els esforços del nostre equip i els professors, un any més l’escola Pare Manyanet ha tingut un gran èxit a la Copa Cangur.