I-4 a La Marinada

CALOR, PLATJA I ÉSSERS MARINS

Aquest mes de maig, els/les alumnes d’I-4, Gats, Unicorns i Pingüins, van poder gaudir de dos dies a la Casa de Colònies La Marinada, a Cambrils. Tot i està a prop de l’escola, van ser dos dies d’aprenentatge, autonomia i moments per compartir amb els/les companys/es i els/les mestres.

Vam poder conèixer de ben a prop alguns dels animals marins, com ara el caragol ermità, l’eriçó, l’estrella de mar… entre d’altres, els vam observar i fins i tot agafar. També vam caminar fins a la platja de cambrils per construir castells de sorra en equip. Va ser una gran experiència i treball cooperatiu amb els companys/es de grup. A més, vam estampar animals del mar en una samarreta per poder endur-nos-la a casa.

Això no és tot, a la nit, amb l’ajuda de les llanternes, vam trobar tots els ingredients necessaris per crear el medicament perfecte per l’Avi Miquel. Un mariner de Cambrils que ens va enviar una carta a l’escola demanant-nos ajuda, ja que tenia Mal de Mar. Abans d’anar a dormir, l’Avi Miquel ens va venir a visitar i ens va donar les gràcies per aconseguir cuinar allò que el curaria del tot.

Han sigut unes colònies on, nens i nenes d’I-4, s’han fet una miqueta més grans i han descobert moltes més curiositats del fons marí i les seves platges. Així i tot, encara ens queda molt per aprendre i treballar.