INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ I SOL·LICITUDS

— Educació infantil (3-6 anys) del 6 al 20 de març.

— Educació primària del 6 al 20 de març.

— Educació Secundària Obligatòria del 8 al 20 de març.

— Batxillerat, la matrícula ja és oberta.

Aconsegueix tota la informació sobre el procés de preinscripció en el següent enllaç.

Eduquem i formem persones, per a un futur que ja hi és present.

Oferim una educació convençuts que som la segona llar dels vostres fills. Som escoles concebudes en el seu temps per Sant Josep Manyanet, no només com espais d’aprenentatge, sinó com a centres d’ una educació integral de l’alumnat i pensant en una família i una societat millors. Per això, els valors humans i cristians formen part del nostre ADN educatiu. Els nostres professors han estat i són les persones que lideren aquest projecte.

 

Utilitzem metodologies d’aprenentatge centrades en l’alumnat. Els docents desenvolupen la seva tasca, cercant que cadascú desenvolupi al màxim les seves capacitats i competències personals, segons el seu ritme d’aprenentatge. Eduquem i formem persones, per a un futur que ja hi és present, per construir un món més just i respectuós amb els altres i la natura.

OFERTA EDUCATIVA MANYANET REUS

A l’escola, des de fa més de 35 anys, eduquem i formem persones per a un futur que ja hi és present, per construir un mon més just i respectuós amb els altres i la natura.

EDUCACIÓ INFANTIL

L'Educació Infantil comprèn dels 3 als 6 anys i té la finalitat de contribuir al desenvolupament físic, afectiu, social i intel·lectual dels infants.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

L’etapa comprèn sis cursos acadèmics, dels 6 als 12 anys. L’enfocament de les àrees d’aquesta etapa tenen un caràcter global i integrador.

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Des dels 12 al 16 anys. Treballem aspectes com l’autonomia personal, el pensament crític i els valors socials molt arrelats a la filosofia del centre.

EL NOSTRE BATXILLERAT

Oferim una atenció individualitzada al servei dels nostres alumnes amb una finalitat clara: l’èxit acadèmic, personal i professional.

CONEIX LA NOSTRA ESCOLA

Estem immersos en diferents projectes innovadors i d’excel·lència que ens aporten grans resultats acadèmics, personals i professionals.

 

EINES COOPERATIVES

Al nostre centre fomentem el treball en grup i en varietat de desdoblaments. Creïem que d’aquesta manera fomenten l’esperit crític i el treball en equip.

 

APRENANTATGE EMOCIONAL

Per fer front als nous reptes que ens proposat la societat cal estar preparat emocionalment per afrontar qualsevol situació.  

 

ESCOLA I FAMÍLIA

Seguim l’identitat Manyanetià que ens enfoca a un plantejament familiar. Oferint la nostra escola com a segona llar de qualsevol alumne.

DESCOBRIMENT GLOBAL

Les llengües i la nostra adaptabilitat al món ens guia cap una necessitat bàsica: conèixer, treballar i endinsar el nostre alumnat en diverses llengües.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Tenim les millors instal·lacions preparades per acompanyar i atendre a tots els nostres alumnes i famílies. Totes les etapes educatives, gaudeixen d’amplis espais i patis per dur a terme un aprenentatge constant.

Últimes notícies

  • El passat divendres 15 de març, vam realitzar l'excursió a la via verda des d’Horta de Sant Joan fins a Pinell de Brai. Vam fer la ruta amb ...

  • El dimarts 19 de març, els nens i nenes de primer de primària van anar d’excursió a Cambrils. L'endemà, els alumnes de tercer, van anar a l...

  • Les classes d’I4, els Coales, les Frozen i els Llops, el dia 6 de març, com a cloenda del projecte dels transports, vam fer una excursió que...