excursions a educació primària

Durant aquest tercer trimestre, els alumnes d’educació primària, hem pogut gaudir d’un dia d’excursió. Aquí teniu un petit resum de totes les activitats que han realitzat cada curs.
El dia 24 de maig, els alumnes de primer van anar a la platja de Cambrils. Allà van realitzar diferents activitats per tal de convertir-se en autèntics pirates! Jocs de força, d’agilitat, de trobada del tresor…
S’ho van passar molt bé gaudint d’un dia diferent fora de l’escola!

D’altra banda, pel que fa als alumnes de segon, el passat dia 25 de maig van anar a visitar el Museu d’Alcover.
Allà, en grups bombolla, van fer tres tallers:
- El secret de la Llacuna.
- El peix pedra.
- L'església.
Va ser una excursió molt bonica on van poder aprendre moltes coses noves i es van divertir d’allò més.

Pel que fa als alumnes de Cicle Mitjà, els nens i nenes de tercer de primària van visitar Pratdip el passat dia 11 de Maig. Allà, van poder descobrir els racons més curiosos del poble i, a la vegada, gaudir de la natura caminant per la muntanya per, finalment, visitar l’ermita.
Va ser una experiència d’allò més enriquidora.

Els alumnes de quart, el dia 5 de Maig, van poder endinsar-se dins de la Tàrraco romana fent una visita a les muralles i descobrint tots els detalls que aquesta amaga.
Va ser super interessant!

Seguidament, els alumnes de cinquè van passar un dia d’aventura a “Jungle Trek”. S’ho van passar d’allò més bé fent circuits pels arbres i tirant-se per les tirolines!

Finalment, els nens i nenes de sisè van gaudir d’un fantàstic dia al Nàutic de Salou, on van poder practicar alguns esports aquàtics tan divertits com kayak doble o pàdel surf.

Els que tots els alumnes poden assegurar i tenen en comú és, que després de tot el viscut, el poder realitzar un dia d’activitats fora de l’escola els va omplir d’il·lusió i felicitat de poder compartir un dia diferent amb els companys i professors.