EXCURSIONS A EDUCACIÓ Infantil

Durant aquest any a Educació Infantil no hem pogut gaudir de les especials sortides i excursions típiques. Però finalment sembla que el maleït virus ens ha donat permís per poder fer una excursió durant aquest tercer trimestre.

LES JOGUINES, ELS PIRATES I ELS GEGANTS 

El 4 de maig vam fer la primera excursió del curs. Vam anar al CIRC de Cal Mata a Safoires, per apropar-nos al món del circ. Allí ens vam trobar a dos pallassos molt divertits, el Trip i el Trap. Sota la carpa del circ vam poder experimentar diferents tècniques i finalment vam gaudir d’un espectacle molt divertit. Ens ho vam passar pipa!!

ELS COALES, LES CUCAFERES I LES SIRENES

El dimarts 11 de maig vam marxar d’excusió. Vam passar tot el dia a la platja de Cambrils, amb activitats dirigides de la casa de colònies La Marinada. Tots convertits en pirates, vam descobrir la platja i els seus elements amb una gran Gimcana. Va ser un dia molt complert.

ELS SUPERHEROIS, ELS PANDES I ELS UNICORNS

El dijous 13 de maig vam anar d'excursió a l’ Aquàrium de Barcelona. Allí vam poder descobrir la vida que s’amaga sota el mar fent una visita guiada per 21 aquaris mediterranis i tropicals. També vam participar en el Teatre Interactiu Científic del “Viatge al País de Marmarà” on una nena anomenada Mariel ens va explicar moltes coses dels animals que viuen al fons del mar.