LES EXCURSIONS D'EDUCACIÓ INFANTIL SEGON TRIMESTRE

EXCURSIÓ P3- EL CIRC DE VINYOLS
El dimarts 15 de Març els nens i nenes de P3 vam anar a visitar el circ “Les musaranyes”. Vam poder fer d’equilibristes, de trapezistes i de malabaristes gaudint del circ i els seus espais. Després de dinar vam veure un autèntic espectacle de circ. 

EXCURSIÓ P4- ELS TRANSPORTS
El 9 de març les aranyes, els pingüins i els superherois vam gaudir de l’excursió dels transports. Primer amb autobus, després amb tren. Seguidament un tomb amb vaixell pel Port de Tarragona i una visita al Museu del Port. 
En acabar vam dinar i vam agafar forces per anar a veure les avionetes al Aeroclub de CESDA. 

EXCURSIÓ P5- AQUARI DE BARCELONA
Els Flamecs, els Dofins i les Llames vam poder conèixer i descobrir totes les espècies marines a l’Aquari de Barcelona. Vam passar un gran dia endinsant-nos a les profunditats de l’oceà i veient una obra de teatre del fons marí. 

fi del projecte h2o

Aquest tercer trimestre hem començat un nou projecte: H2O
Cada dia hem après coses noves sobre l’aigua, com estalviar-la i quines característiques té.
Tot va començar el dia que vam trobar un rètol amb un codi misteriós: H2O 
Com que no sabíem que era i volíem conèixer que significava, vam començar per respondre les grans preguntes que els nostres mestres ens havien preparat:
- D’on ve l’aigua?
- Quan s’acabarà l’aigua?
- Per què no podem beure aigua del mar?
- Per què l’aigua mulla?
El que més ens ha agradat ha estat experimentar amb el sabor, l’olor i el color de l’aigua. Ens pensàvem que feia olor, que tenia sabor i que era de color blau... però amb els experiments hem descobert que no és així. L’aigua és: incolora, inodora i insípida.  
També vam descobrir que l’aigua podia canviar d’estat si li posem fred o calor, podia ser sòlida líquida, o gasosa. Tot això ho anàvem treballant en el nostre diari de reflexió, que ens servia per anar anotant el nostre aprenentatge. 
.

Durant aquest projecte ens hem conscienciat de l’estalvi d’aigua, és importantíssim no malgastar-la. 
Per concloure el projecte vam poder observar quines diferències hi havia entre una planta que es regava i una que no.
Hem acabat el projecte amb la rutina de pensament responent de nou les grans preguntes i autoavaluant-nos mitjançant una rúbrica per saber com havíem treballat durant el nostre projecte.
Ens ho hem passat molt bé, hem descobert moltes coses i de ben segur que ara podem ajudar-nos més entre nosaltres

MONDRIART MOLT MÉS QUE UN PROJECTE

Sabeu quin és el projecte artístic que hem treballat els nens i nenes de P3?

Es diu MONDRIART, un projecte inspirat en Piet Mondrian.

Ha durat set setmanes i en aquest temps hem descobert i hem experimentat amb els colors primaris, amb les línies rectes i figures geomètriques.

El nostre objectiu final sempre ha estat crear la nostra pròpia obra d’art seguint els passos de l’artista Mondrian. No ha estat ni ràpid, ni fàcil, però tal com deia el nostre pintor, ja sabem que a través dels colors i la combinació de formes podem comunicar sentiments, i això necessita temps, esforç i treball. I sobretot ser molt valents!

Un cop feta la nostra obra amb pintura, hem fet com tots els artistes, i hem pensat el seu títol. Però el nostre repte final ha estat inaugurar el nostre MUSEU VIRTUAL on hem exposat tots els treballs per tal de compartir-ho amb tots vosaltres. D’aquesta manera hem aprés a valorar l’art i hem omplert sales i sales amb les nostres obres. I és que som uns ARTISTES!

Per això us convidem a entrar en el nostre MUSEU VIRTUAL, on es pot veure tot el que hem après sobre Piet Mondrian. Segur que us agradarà moltíssim!

EXCURSIONS A EDUCACIÓ Infantil

Durant aquest any a Educació Infantil no hem pogut gaudir de les especials sortides i excursions típiques. Però finalment sembla que el maleït virus ens ha donat permís per poder fer una excursió durant aquest tercer trimestre.

LES JOGUINES, ELS PIRATES I ELS GEGANTS 

El 4 de maig vam fer la primera excursió del curs. Vam anar al CIRC de Cal Mata a Safoires, per apropar-nos al món del circ. Allí ens vam trobar a dos pallassos molt divertits, el Trip i el Trap. Sota la carpa del circ vam poder experimentar diferents tècniques i finalment vam gaudir d’un espectacle molt divertit. Ens ho vam passar pipa!!

ELS COALES, LES CUCAFERES I LES SIRENES

El dimarts 11 de maig vam marxar d’excusió. Vam passar tot el dia a la platja de Cambrils, amb activitats dirigides de la casa de colònies La Marinada. Tots convertits en pirates, vam descobrir la platja i els seus elements amb una gran Gimcana. Va ser un dia molt complert.

ELS SUPERHEROIS, ELS PANDES I ELS UNICORNS

El dijous 13 de maig vam anar d'excursió a l’ Aquàrium de Barcelona. Allí vam poder descobrir la vida que s’amaga sota el mar fent una visita guiada per 21 aquaris mediterranis i tropicals. També vam participar en el Teatre Interactiu Científic del “Viatge al País de Marmarà” on una nena anomenada Mariel ens va explicar moltes coses dels animals que viuen al fons del mar.