EXCURSIONS A EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Aquest ha estat un any atípic. A hores d’ara, tota l’ESO estariem gaudint del viatge de TDS i l’alumnat de 4t d’ESO estarien a París de viatge de fi de curs. Tot i així, i seguint les mesures de seguretat, els docents del col·legi Pare Manyanet de Reus, hem volgut aprofitar aquesta tornada a la normalitat progressiva per anar d’excursió durant el tercer trimestre.
Hem fet sortides d’un dia on hem gaudit i après. El fet de trencar la rutina, veure’ns en altres ambients, sortir de les aules... això sí! Respectant sempre les mesures de seguretat establertes!

1r d'ESO

El dia 21 de maig vam visitar les Coves Meravella de Benifallet (la seva troballa, el nom de les diverses formacions que s’hi poden veure...). Tot seguit vam fer una activitat d’aventura: vam haver de superar obstacles per la muntanya i fins i tot, llençar-nos per una tirolina.

2n d'ESO

El dia 28 de maig van anar al Parc del Foix a conèixer la flora i la fauna de la zona mitjançant una gimcana i unes claus dicotòmiques per trobar nom als ocells i a les plantes que envolten el pantà.

3r d'ESO

El dia 28 els alumnes d e 3r d’ESO van visitar les Coves de Collbató, també conegudes com les coves de Salnitre. Aquestes coves han estat explotades molts anys degut a la seva riquesa en minerals. Ara, obertes al turisme, són una autèntica meravella que cal conèixer.