padre agustin 

 

 

 

 

 

 

Com diu el nostre Caràcter Propi, el nostre món està marcat per l’expansió accelerada de la tecnologia. La situació cientificotècnica  que vivim suposa una revolució de gran magnitud i afecta moltes vessants de la vida de les persones i de la dinàmica social.

El desig del Pare Manyanet era que les seves escoles estiguessin “al nivell de les exigències del segle”, d’acord amb les possibilitats que ens ofereix el pressupost de l’escola, posant al servei dels mestres, alumnes i famílies la formació i els recursos materials necessaris que donin resposta als diferents avenços tecnològics i de comunicació.

Per això, posem a la vostra disposició, a part dels mitjans tecnològics a les aules, la pàgina web de l’escola, oberta a tothom, i la plataforma digital Alexia, on podeu trobar tota la informació del nostre col·legi i el seguiment del rendiment acadèmic dels vostres fills.

Amb aquests mitjans volem adoptar una actitud d’obertura davant les noves tecnologies i la comunicació com a servei del procés d’ensenyament aprenentatge dels nostres alumnes.

L’escola vol també fomentar en els professors actituds de formació permanent per poder desenvolupar l’acció educativa des dels diferents avenços tècnics i científics i donar així resposta a les necessitats educatives dels alumnes.

Tots els pares i mares d’alumnes teniu accés a la plataforma des de la pàgina web, a l’apartat ALEXIA. Esperem que us pugui ser útil aquest servei.


P. Agustín Giménez-Director