Les Olimpíades escolars de Reus 2021 no s'aturen

Després de la 38a edició de les Olimpíades l'any 2020 cancel·lades per la pandèmia el Consell Esportiu del Baix Camp ha decidit portar endavant unes olimpíades totalment diferents enfocades als nens i nenes de 5è i 6è de primària.

Aquest nou format ha estat molt encertat pel que fa a la conservació de l'esperit de l'olimpíada, els valors esportius de l'esport, del joc net, del treball en equip, del sentit de la pertinença al mateix centre educatiu i de la superació personal. La Covid ha provocat canvis que fan participar tots els alumnes de la classe independentment si practiquen esport en el seu temps lliure o no de forma conjunta. Això ha realçat el sentiment de grup classe dels 8 grups bombolla treballant dos àmbits; l'àmbit cultural amb el concurs literari: Redacció- Opinió - Recerca i el concurs artístic: Dibuix- Collage- Mascota i l'àmbit esportiu amb la gravació de la realització d'una activitat esportiva del grup.

Durant la fase classificatòria la classe de 5è C va aconseguir un lloc a la fase final que van competir amb 3 grups bombolla d'altres centres escolars durant una bonica jornada al Pavelló Olímpic de la nostra ciutat.

Finalment, el dijous dia 3 de juny hem rebut la visita del regidor d'esports Josep Cuerba, el president del CEBC Ernest Aymamí Huguet i part de l'equip directiu de la nostra escola per realitzar la entrega de medalles als protagonistes.