Josep Manyanet i Vives va néixer a Tremp el 7 de gener de 1833 i va morir a Barcelona el 17 de desembre de 1901. Fill d’una família humil, va ser ordenat sacerdot l’any 1859. Durant la seva joventut, va fundar els Fills de la Sagrada Família i les Missioneres Filles de la Sagrada família de Natzaret. Ambdues institucions van ser dedicades a l’educació de la infància i la joventut
A Josep Manyanet li preocupava molt la família del segle XXI i, com a defensor incondicional de la família, va ser un dels impulsors en crear el Temple Expiatori de la Sagrada Família i així ho va proposar a Antoni Gaudí quan tan sols tenia 15 anys. 
Les seves restes descansen a l’Església del Col·legi Jesús, Maria i Josep de Barcelona (al barri de Sant Andreu). Des de l’any 2004, és venerat com a Sant per l’Església Catòlica. 
És per això que del 13 al 21 de desembre, al Col·legi Pare Manyanet de Reus, és la Setmana de la Família. Durant aquests dies s’hi duen a terme diverses activitats al nostre Centre Educatiu. Donada la situació actual, des de l’escola cumplirem totes les mesures de seguretat pertinents per poder dur a terme les activitats de la manera més segura possible. 
Entre les activitats, volem destacar la Missa Familiar del dia 13 de desembre i la Missa del Gall que tindrà lloc el dia 24 de desembre a les 19:30h per tal de respectar el toc de queda.
La setmana del 14 de desembre comença la recollida d’aliments on us demanem la màxima col·laboració per ajudar a les persones més vulnerables. Petits detalls poden ser grans accions. 


Dilluns dia 21 de desembre és l’últim dia de classes del primer trimestre i, l’alumnat de de l’escola acabarà les classes al migdia.
Esperem que passeu un Feliç i saludable Nadal, on sembrarem l’esperança per aquest 2021, que esperem torni a la normalitat.

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA SETMANA DE LA FAMÍLIA