BATXILLERAT CURS 2022-2023

La nostra proposta educativa pel proper curs

   

El col·legi Pare Manyanet de Reus aposta per una educació qualitativa i d'excel·lència i, per això, el proper curs 22/23, oferim un batxillerat amb una finalitat clara: l’èxit acadèmic, personal i professional mitjançant metodologies innovadores i motivadores.

Seguint amb el Projecte Educatiu del Centre, continuarem amb el treball de la llengua anglesa, amb l’aplicació de projectes de comprensió on, a més, oferim als alumnes l’aprenentatge basat en problemes (ABP). Així mateix, l’equip docent del Pare Manyanet de Reus està format per professionals dinàmics, amb una formació innovadora, amb unes aptituds excepcionals per dinamitzar les seves assignatures i amb unes habilitats TIC per dur a terme la sessió d’una manera actual, motivadora i atractiva. 

La finalitat del nostre Batxillerat és formar alumnes de manera integral: persones amb pensament i esperit crític que tinguin les eines necessàries per cursar estudis superiors amb la màxima garantia d’èxit i, al mateix temps, assegurar que els nostres alumnes assoleixen les competències necessàries per poder conviure en societat i ser-ne així una part activa tant a nivell laboral, com acadèmic, com de manera lúdica.

L’acció tutorial a Batxillerat és un element clau ja que, durant el procés de formació de l’alumne, el personal docent por ajudar i orientar de manera personal i acadèmica els alumnes per tal d’ajudar-los a aconseguir autonomia personal. Són dos anys intensos i molt exigents i és important acompanyar l’alumnat en aquest procés de maduració i creixement. 

Les nostres instal·lacions gaudeixen d’aparells tecnològics per poder fer de l’aprenentatge un procés innovador i significatiu. A més, les aules estan equipades amb mobiliari i parets corredisses per poder treballar en grups cooperatius o bé de manera individual; els alumnes gaudiran de armariets individuals per als seus objectes personals; l’escola gaudeix d’una sala auditori amb la finalitat de poder exposar i treballar l’oratòria així com assistir a conferències i xerrades… Tenim moltes sorpreses més però ja us les explicarem més endavant! Una cosa tenim molt clara i és que el Batxillerat al Manyanet… serà un BAT Diferent, serà el teu BAT!

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS