banda-cobla pare manyanet reus

La Banda-Cobla del col·legi no és nomes una activitat extraescolar, sinó que és una entitat que treballa sobretot per a la formació de músics (sense oblidar l’educació de la persona) i per a la cultura de la nostra ciutat.

Al llarg del curs els nois i noies que formen la banda-cobla compaginen aquesta activitat amb els seus estudis de primària, ESO, batxillerat, universitat o amb els diferents estudis de música de la nostra pròpia escola, conservatori o d’altres.

Durant la setmana es realitzen dos assajos: un els dimarts de les 19 hores fins les 20:30 hores i l’altre els divendres de les 20 hores fins les 21:15 hores.

La Banda treballa peces que puguin ajudar als nostres músics a anar millorant dia a dia, és a dir que s’adapta al seu nivell i alhora una mica exigent per a cadascun dels músics. Des de música original per a banda, bandes sonores de pel·lícules, arranjaments de música clàssica o de música pop. De fet pel que fa al repertori sempre hi ha una part que escull el director i una altra que són els propis músics qui l’escullen.

Pel que fa a la Cobla el repertori és més acotat, balls i pasdobles per quan sortim amb l’ Àliga petita de Reus i Sardanes per ballar a la plaça, sorprenent sempre que podem si tenim algun concert.

A banda de les sortides, cercaviles, processons, concerts i ballades de sardanes, la banda sempre busca altres activitats per tal d’aconseguir una cosa molt important, la cohesió del grup, l’amistat, el companyerisme.

Amb tot això treballem per aconseguir un objectiu clar:

Fer que els músics de la Banda-Cobla s’ho passin molt bé!