El passat dia 26 d’octubre els alumnes de 3r. de primària, amb ganes d’aprendre i passar-ho bé, van anar d’excursió a Sant Sadurní d’Anoia. Ens van dividir en dos grups, un va començar per el Museu de la Xocolata i l’altre per les Caves Blancher.

A la fàbrica-museu de la Xocolata, vam veure un audiovisual que ens transportava a descobrir la historia de Simón Coll i de la Xocolata,

després a través d’un muntatge visual ens van ensenyar la fàbrica original centenària i el procés de fabricació tradicionals de la xocolata.

També vam poder veure el procés actual en un línia de producció. Finalment els alumnes han participat d’un taller sensorial on han pogut experimentat amb les matèries primeres  així com la degustació de tres tipus de xocolata.

 

 EP3cavesxocolata2

 

Vam visitar la cava Balncher, familliar i  petita, però ben muntada. Vam caminar per túnels foscos i màgics on s’envelleix el cava. També ens van explicar el procés d’elaboració i vam veure l’embotellament.

Vam acabar l’excursió dinant tots plegats a l’àrea de picnic de les caves, compartint jocs i gaudint de l’entorn natural.

 

EP3cavesxocolata3 EP3cavesxocolata4