Durant aquest primer trimestre tots els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat una vegada a la setmana a la Sala de les Peces.

 

Allí cada dia aprenem algun joc nou o descobrim algunes habilitats nostres que desconeixíem. La veritat és que ens encanta anar a la Sala de les Peces, tot i que a alguns ens costi una mica treure’ns i posa’ns les sabates, al final sempre acabem xalant!

 

 

sala peces1 sala peces3 

 

Aquests primers mesos hem estat treballant diferents habilitats motrius bàsiques, vam començar aprenent les noves normes de la sala de les peces, tals com:

silence, raise your hand, wait your turn, be a friends, walk don’t run...

Tot sempre desprès d’haver treballat ràpidament les rutines diàries en anglès.

What’s the weather like today?  How are you?  What day is today?

Hem treballat aspectes que ens han ajudat a millorat la nostra tonicitat: hem fet d’equilibristes i cada dia ho fem més bé, hem après a fer l’escala de braquiació “We want to be a climber”

També hem perdut la por, tot i que alguns ja no en teníem, a pujar i baixar per les espatlleres i a saltar des del nostre nou plínton.

Abans del Cros, ens vam preparar a consciencia, vam aprendre a fer una cursa sense fer-nos mal. I per últim aquest trimestre hem treballat les parts del cos, mitjançant jocs i activitats.

Cada dia ens fem més grans, som capaços de fer més coses noves: d’escaladors, saltadors, equilibristes, constructors...

El joc és l’eina de treball a la sala de les peces i juntament amb els BITS d’estimulació i les rutines en anglès, ens fan passar les dues hores de Psicomotricitat volant.

Que passi ràpid el Nadal que volem tornar i anar a la nostra Monkey Room!

 

sala peces2 sala peces4