COVID-19

#QUEDA'T A CASA

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL CONFINAMENT

Estem vivint una situació excepcional que ha obligat a les escoles del nostre país a prendre unes mesures mai vistes. La nostra escola està constantment en contacte amb el Departament d'Educació i Salut. Aquests departaments ens han ajudat en tot moment i és per això que volem fer extensiva tota aquella informació, consells i materials relacionats amb amb el coronavirus (COVID-19) amb les indicacions oportunes.

Tant el Departament de Salut com el Departament d'Educació estan actualitzant diàriament les seves pàgines. Per la nostra banda us fem extensives aquelles indicacions rebudes.

Portal web del Departament de Salut.

QUÈ FER A CASA?

Tot i el confinament el Departament d'Educació ha donat ordre de seguir amb la tasca educativa telemàticament. És per això que tot el personal docent del centre no ha aturat les seves tasques i segueix oferint a les famílies diverses activitats.

  • En cap cas s'ha aturat l'activitat acadèmica, els alumnes no perdran el fil del curs escolar.
  • Tots els nivells estan enviant recomanacions i tasques que es poden fer des de casa a través dels nous portals educatius.
  • Els mestres estan en contacte amb els alumnes.
  • S'estan fent classes online i videoconferències amb els alumnes.
  • A Cicle superior i ESO amb els Chromebooks estan fent totes les tasques que s'envien a través de la plataforma GSuite for Education.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS